In de media

2023-10-11 14:58:00

GRIP applicatie

Geplaatst op 11 oktober 2023

Jelle Bijlsma BV heeft samen met Fifty two degrees north een internet applicatie gebouwd waarmee we onder meer de hoeveelheid brandstof per bedrijfsmiddel (kraan, rupsdumper, shovel, trekker, vrachtwagen, busje, etc) en per werknemer uitvoering registeren. Naast de brandstofregistratie worden ook de uren van de werknemers geregistreerd.


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: