Onze werkzaamheden

Bomenrooierij

Bomenrooien en houtverwerking

Beeldbepalend op het gebied van bomenrooien en houtverwerking dankzij ervaren en gedreven personeel en een indrukwekkend machinepark.

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel rooien van bomen en begroeiing en al de daarbij behorende werkzaamheden. Het team van specialisten is, in combinatie met het beschikbare werkmateriaal, afgestemd op het snel en adequaat schoon opleveren van grote oppervlakten. Bomen worden niet alleen geveld, maar ook direct afgevoerd in elke gewenste vorm. Stobben worden uitgefreesd en het terrein wordt, indien gewenst, doorgefreesd. In een zeer kort tijdsbestek wordt uw perceel schoon opgeleverd.

Door ons sterk gespecialiseerde werkmateriaal hebben wij ons grotendeels toegelegd op de grotere projecten. Maar voor een enkele boom of een klein project staan wij ook graag voor u klaar. Het werkgebied ligt in Noord- en Midden-Nederland.
Wij werken voor provincies, gemeenten en grote weg- en waterbouwbedrijven in Nederland. Bij ons staat veiligheid voorop. Alle medewerkers werken conform de nieuwste veiligheidsnormen.

Vanaf 1 januari 2024 zet Jelle Bijlsma BV de huidige activiteiten van Boomsma Kieftenburg Bomenrooierij voort. Dit is een mooie aanvulling op het brede bestaande werkpakket van Jelle Bijlsma BV.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: