Onze werkzaamheden

Sloopwerken en recycling
Van Assen BV

Al sinds 1963 actief in sloopwerk

Veelal beginnen bouwprojecten met het slopen van bestaande bebouwing.

Van Assen BV is al sinds 1963 actief in het slopen van alle voorkomende gebouwen en objecten. Naast de jarenlange ervaring van ons personeel, zijn inzet en motivatie de stimulans om ieder sloopwerk correct en volledig uit te voeren.

Wij kunnen het vrijkomende puin zelf verwerken op ons bedrijventerrein in Kootstertille. Ook kunnen wij het grondwerk voor uw bouwproject zelfstandig uitvoeren. Hierdoor is Van Assen BV een flexibele en betrouwbare partner om de start van uw bouwproject tot een succes te maken. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Puinrecycling is tevens een belangrijke tak van ons bedrijf. Op ons bedrijventerrein aan de Westkern in Kootstertille breken wij grof beton- en metselwerkpuin tot diverse soorten menggranulaat. Dit is een product wat veelal gebruikt wordt als fundering in de wegenbouw. Voor het storten van beton- en metselwerkpuin of het afhalen van menggranulaat kunt u dus ook terecht bij Van Assen BV.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: