In de media

2023-10-11 15:00:00

Artikel in Bouwmachines

Geplaatst op 11 oktober 2023

Jelle Bijlsma maakt duurzaam draaien tot specialiteit!

Tussen Leeuwarden en Dokkum zetten uitgestrekte landerijen, hectares natte natuur en kleine dorpjes de toon. In dit land gedijt Jelle Bijlsma B.V. al ruim een halve eeuw en worden anno 2018 met 120 vakmensen en met een machinepark dat wordt gedomineerd door rupsen prachtige projecten gerealiseerd. Daarbij staat duurzaam werken voorop. Lees meer in het artikel in Bouwmachines (maart 2018).


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: