In de media

2023-10-11 15:07:00

Waardering voor Jelle Bijlsma op ‘Dag van de Ondernemer’

Geplaatst op 11 oktober 2023

MKB-Nederland heeft de derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

De gemeente Tytsjerksteradiel heeft dit initiatief omarmt. Burgemeester Jeroen Gebben en wethouder Ellen Bruins Slot hebben vrijdagochtend ondernemer Jelle Coen Bijlsma uit Gytsjerk in het zonnetje gezet.

Meer hierover in Ondernemend Friesland nieuws


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: