In de media

2023-10-11 15:17:00

Jelle Bijlsma BV wint de Nederland CO2 Neutraal Wisselbokaal

Geplaatst op 11 oktober 2023

Jelle Bijlsma Gytsjerk maakt werk van CO2 reductie in Ondernemend Friesland Nieuws (klik op onderstaande foto):

Deze zomer heeft BN-er Katja Schuurman namens Stichting Nederland CO2 Neutraal aan directeur Jelle Coen Bijlsma van Jelle Bijlsma BV uit Gytsjerk de allereerste ‘Nederland CO2 Neutraal Wisselbokaal’ uitgereikt. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt als beloning en stimulans voor bedrijven die stappen nemen om CO2 te reduceren en CO2 neutraal te worden.


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: