In de media

2023-10-11 15:22:00

Jelle Bijlsma BV, uitdiepen sloepenroute bij De Falom

Geplaatst op 11 oktober 2023

Jelle Bijlsma BV, uitdiepen sloepenroute bij De Falom

Jelle Bijlsma BV tijdens het verdiepen van de sloepenroute voor Roelofs en Provincie Fryslân. De sloepenroute loopt van Leeuwarden via Ryptsjerk en De Falom tot aan de Swemmer nabij de Westereen. De elektrische vaarroute is alleen bestemd voor elektrische of hybride boten.

Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: