In de media

2023-10-11 15:23:00

Probleemloos rooien met Opti-Traxx. Loonb.DAM

Geplaatst op 11 oktober 2023

Probleemloos rooien met Opti-Traxx. Loonb.DAM /Jelle Bijlsma.

6 december 2017. Loonbedrijf DAM uit uit Wehe-den Hoorn in samenwerking met Jelle Bijlsma Bv uit Giekerk rooien probleemloos door, met een snelheid van 6 km/u ondanks de vele neerslag van de afgelopen maanden. Rooier: Exxact Opti Traxx op rups, en Terra Gator voor transport. ACV

Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: