2018-11-06 13:39:00

Jelle Bijlsma BV in het NOS journaal

Geplaatst op 6 november 2018

Zaterdag 03-11-2018 om 20:00 uur was Jelle Bijlsma te zien op het NOS journaal op NPO 1.

Het project "eliminatie watercrassula" op Terschelling kwam uitgebreid aan bod tijdens het journaal.

Jelle Bijlsma BV graaft, in opdracht van Provincie Fryslân, in de met watercrassula besmette gebieden 40 cm grond af en deze besmette grond wordt in worteldoek afgedekt met schoon zand in een droge duin. Het transport en de graafwerkzaamheden vinden plaats vanaf een platenbaan om verder besmetting te voorkomen.

De uitzending is te zien door op de volgende link te klikken: NOS journaal 03-11-2018 om 20:00 uur.
Het fragment begint bij 15 minuten en 50 seconden.


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: