2020-02-13 13:31:00

TRAXX HVO 100 certificaat 2019

Geplaatst op 13 februari 2020

Vandaag ontving Jelle Bijlsma BV het TRAXX HVO 100 certificaat voor 2019. Dit certificaat bevestigt de hoeveelheid CO2-uitstoot die wij door het gebruik van TRAXX HVO 100 CO2-neutrale diesel in 2019 hebben gecompenseerd.

TRAXX HVO 100 is een volledig hernieuwbare diesel op basis van afval- en reststromen met een zeer hoge CO2-reductie van 89% t.o.v. fossiele diesel. De resterende CO2-emissies compenseert TRAXX met investeringen in gecertificeerde duurzame energieprojecten. Deze combinatie van CO2-reductie aangevuld met CO2-compensatie levert een klimaat neutrale diesel op waarmee ons wagen- of machinepark netto geen CO2-uitstoot meer veroorzaakt.


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: