2021-07-13 13:34:00

Jelle Bijlsma sponsor Triatlon Leeuwarden

Geplaatst op 13 juli 2021

Op zaterdag 14 augustus wordt in De Groene Ster voor de eerste keer Triatlon Leeuwarden georganiseerd.

Al zwemmend in het water van de Kleine Wielen, fietsend langs de Bonkevaart met de iconische finishplaats van de Elfstedentocht en lopend door het prachtige recreatiegebied De Groene Ster ervaar je op verschillende manieren wat de Friese hoofdstad en directe omgeving te bieden heeft! Op de rol staan een Sprint- en Olympic Distance triatlon, waarbij elke deelnemer met veel plezier deze sportieve uitdaging aan kan gaan.

Met het organiseren van een recreatieve triatlon beoogt Triatlon Leeuwarden een breedtesport-evenement te zijn waarbij het plezier in combinatie met de sportieve uitdaging zowel voor beginners als meer gevorderde triatleten de basis vormt.


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: