2021-09-01 13:33:00

Ver(nieuw)bouwing kantoor vordert gestaag!

Geplaatst op 1 september 2021

De realisatie van de nieuw- en verbouwing van ons kantoorpand vordert gestaag en wat wordt het mooi!

In 2020 zijn de plannen voor de verbouwing van ons kantoor gepresenteerd door Dorenbos Architekten Giekerk. Vanwege de toename van personeel en de groei die Jelle Bijlsma doormaakt was het noodzakelijk om meer werkplekken te creëren.

Vanaf begin maart 2021 wordt er door lokale bouwers hard gewerkt om ons nieuwe pand om te toveren tot fijne werkplekken. We hopen in oktober/november gebruik te kunnen maken van onze nieuwe werkplekken. Wij kunnen bijna niet wachten!

Hierbij alvast een tipje van de sluier…..


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: