2022-01-24 13:25:00

Jelle Bijlsma BV stapt over op TRAXX DIESEL HVO.7

Geplaatst op 24 januari 2022

Duurzaamheid en CO2-reductie zijn belangrijke onderwerpen in onze organisatie en daar zijn we dan ook op meerdere vlakken mee bezig.

Het verbruik van diesel zorgt al jaren voor onze grootste CO2-uitstoot. Een recente ontwikkeling is onze overstap van alle ‘gewone’ diesel naar TRAXX HVO.7 diesel.

Wat is TRAXX HVO.7 diesel?
TRAXX diesel HVO.7, bestaande uit 93% diesel (B0) en 7% HVO (geen FAME), biedt betere producteigenschappen en toepasbaarheid dan diesel met andere biobrandstoffen. Versterkt met het TRAXX additief haal je het maximale resultaat uit elke liter brandstof. Niet alleen bespaart het gemiddeld 4% op het brandstofverbruik, ook vermindert het de uitstoot van CO2 met 4%, fijnstof met 5,3% en NOx met 9,5%. Dit lijkt misschien weinig, maar voor de hoeveelheid diesel die wij gebruiken maakt deze CO2-besparing een wezenlijk verschil! Meer informatie over HVO.7 kun je vinden op de website van Slumpoil https://www.slumpoil.nl/brandstoffen/wij-leveren-brandstoffen/traxxhvo7

HVO100
Daarnaast gebruiken we al jaren voor bepaalde projecten en machines HVO100 diesel. Deze brandstof zorgt voor een CO2-reductie van maar liefst 89% ten opzichte van normale diesel.


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: