2022-12-22 13:48:00

Jelle Bijlsma BV behaalt trede 3 op Veiligheidsladder

Geplaatst op 22 december 2022

Afgelopen week is de audit Veiligheidsladder trede 3 succesvol afgerond met dank aan al onze medewerkers. Met een bovengemiddelde hoge score (96,4%) hebben wij ruim voldaan aan de certificeringseisen voor trede 3.

Een prestatie waar we trots op mogen zijn!


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: