2023-12-01 19:44:00

Jelle Bijlsma BV zet de bomenrooiactiviteiten van Boomsma Kieftenburg Bomenrooierij BV voort!

Geplaatst op 1 december 2023

Uitbreiding van werkzaamheden van Jelle Bijlsma BV door voortzetting van de huidige activiteiten van Boomsma Kieftenburg Bomenrooierij BV.

Hierbij informeren wij u over de uitbreiding van werkzaamheden van Jelle Bijlsma BV op het gebied van bomenrooien en houtverwerking door de voortzetting van de huidige activiteiten van Boomsma Kieftenburg Bomenrooierij BV. 

Enkele weken geleden heeft Andre Boomsma als directeur van Boomsma Kieftenburg Bomenrooierij BV uit Harlingen, noodgedwongen vanwege gezondheidsredenen, besloten om zijn bedrijf te beëindigen. Dit heeft de directie van Jelle Bijlsma BV op het spoor gezet om deze activiteiten voort te zetten als prima aanvulling voor onze huidige bedrijfsactiviteiten. 

Boomsma Kieftenburg Bomenrooierij BV is sinds jaar en dag landelijk beeldbepalend op het gebied van bomenrooien en houtverwerking dankzij ervaren en gedreven personeel met een indrukwekkend machinepark.  

Het voormalige personeel van Boomsma Kieftenburg Bomenrooierij BV zal met negen man sterk en hun machines vanaf januari 2024 deel uitmaken van het team van Jelle Bijlsma BV. Wij zullen u ook in de komende jaren op dezelfde betrouwbare wijze graag van dienst zijn! 

De bij u bekende telefoonnummers en mailadressen zullen vanaf 1 januari 2024 worden beantwoord vanuit onze vestiging in Giekerk. André Boomsma zal ons team het komende jaar op de achtergrond nog van veel vakkennis voorzien en u als gewaardeerde klant ook persoonlijk nog bezoeken.  

Voor Jelle Bijlsma BV vormt de uitbreiding met een bomenrooierij een mooie aanvulling op het reeds brede bestaande werkpakket. Jelle Bijlsma BV is met circa 150 medewerkers vanuit de beide locaties in Giekerk en Kootstertille sinds 1961 actief in Noord Nederland op het gebied van groenonderhoud, grondverzet, betonbouw, ondergrondse infra, baggerwerkzaamheden, waterbouw, transport en recycling. 

Voor vragen kunt u zich wenden tot Jelle Coen Bijlsma via 058-2561512 of info@jellebijlsma.nl 


Meer over
Jelle Bijlsma B.V.

Indien u naar aanleiding van onze website vragen heeft of nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: