Grond, Weg, en Waterbouw

Verhardingen en tuininrichting

Van alle markten thuis

Voor alle soorten verhardingen kunt u terecht bij Jelle Bijlsma B.V. Van industrieterreinen tot oprijlanen, van terrassen tot parkeerplaatsen, van fietspaden tot schelpenpaden; onze stratenmakers zijn van alle markten thuis.

De te gebruiken materialen variëren van straatklinkers tot betonplaten, van asfalt tot gecertificeerde vloeistofdichte vloeren. Naast het aanleggen en aanpassen van verhardingen, leggen wij  ook alle aanverwante zaken aan. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van alle mogelijke verkeersvoorzieningen of het aanpassen van bushaltes voor minder validen. Voor grotere oppervlaktes maken wij gebruik van een mechanische straatmachine, zoals u op onderstaande foto's kunt zien. Deze foto's zijn gemaakt bij de terreininrichting van het nieuwe Van der Valk hotel in Drachten.

Dankzij ons ruime machinepark en brede ervaring, kunnen wij ook aan al uw wensen voldoen op het gebied van tuininrichting. Combinaties van gebruikte materialen en complexe ontwerpen vormen voor ons personeel een geschikte uitdaging die voor u een schitterend resultaat zal opleveren.

Onze certificering

Wij zijn trots op onze certificeringen. Jelle Bijlsma B.V. heeft de volgende certificeringen: